Alarmsysteem woning & huis

Alarmsysteem woning
Heeft u een alarmsysteem in uw woning en bent u benieuwd of dit voldoende zekerheid biedt, of bent u op zoek naar een systeem waarmee u zorgt voor een veilige omgeving? Beveilig uw woning goed, zodat u hier met uw gezin onbezorgd gebruik van kunt maken.

Alarminstallatie woning en huis

Dankzij een alarminstallatie in en rondom uw woning heeft u de mogelijkheid om hier onbezorgd gebruik van te maken. Maak gebruik van detectoren in combinatie met magneetcontacten, bijvoorbeeld om zeker te zijn van het feit dat inbrekers via ramen en deuren niet ongemerkt binnen kunnen komen. Het luide alarm (110 dB) zorgt zowel voor een waarschuwing als een afschrikwekkende werking. U kunt wat dat betreft rekenen op een degelijk alarmsysteem, waarmee u ervoor zorgt dat u op een ontspannen wijze gebruik kunt maken van uw woning.

Draadloos alarmsysteem thuis

U kunt het alarmsysteem voor uw woning bedraad uitvoeren, maar u kunt aan de andere kant ook gebruik maken van een draadloos systeem. Dit is een systeem dat u zoveel mogelijk vrijheid en gebruiksvriendelijkheid te bieden heeft. Het is doorgaans geen eis vanuit de verzekering, maar we vertellen u hier als Garant Beveiliging graag meer over. Onze beveiligingsadviseur komt graag bij u langs, om de mogelijkheden met het oog op de beveiliging en de eventuele risico’s door te nemen. Benieuwd naar wat er mogelijk is of direct een afspraak maken met onze adviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, voor een alarmsysteem voor uw woning.

Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.