Bouwkundige beveiliging

Waarom?

Extra sloten op ramen en deuren zorgen voor een versterking van het gevoel van veiligheid. Naast het plaatsen van sloten kunnen er echter ook andere maatregelen voor bouwkundige beveiliging worden genomen, om het indringen van ongewenste personen tegen te gaan. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan traliewerk.

Extra sloten maken het extra moeilijk voor een inbreker om binnen te komen. In elk geval levert het een behoorlijke vertraging op, die er in veel gevallen toe leidt dat de inbreker het opgeeft. In combinatie met een inbraakalarm wordt de horde die de inbreker moet nemen nóg moeilijker.

Wat kan Garant Beveiliging doen om u te helpen?

Op afspraak komen we bij u langs om uw situatie te kunnen beoordelen. Ook hierbij geldt dat hoe u wilt bewegen in en buiten het pand voor een groot deel bepaalt welke bouwkundige maatregelen bij u passen. Vaak zal er in combinatie met de sloten een ‘sleutelplan’ gemaakt moeten worden voor het beheer van de sleutels. Hierbij kan onze Garant beveiligingsadviseur u helpen.

Montage bouwkundige maatregelen

Na het verstrekken van de opdracht maken wij een afspraak om de maatregelen te monteren. Deze werkzaamheden worden door een deskundige technicus uitgevoerd.

Ook hier geldt dat u bij onze bouwkundige beveiliging altijd kunt rekenen op maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften.
Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.