Inbraakbeveiliging

InbraakbeveiligingWaarom inbraakbeveiliging?

Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n eigen reden om aan gedegen inbraakbeveiliging te denken. Misschien gaat het puur om het vergroten van uw eigen gevoel van veiligheid. Misschien moet u voldoen aan eisen die door uw verzekeraar zijn gesteld. Ook kunt u daadwerkelijk geconfronteerd zijn met de gevolgen van een inbraak.

Als experts op het gebied van inbraakbeveiliging weten wij heel goed wat een impact een inbraak heeft op mensen. Vooral dit psychologische effect wordt vaak onderschat. Het idee dat er iemand ongewenst in uw huis of bedrijf rondloopt en schade toebrengt, is zeer vervelend.

Veel van onze klanten hebben de wens om hun leef- en werkomgeving op een dusdanige wijze beveiligd te hebben, dat de veiligheid gewaarborgd is, zonder dat daarbij een overdadig inbraaksysteem wordt geplaatst. Daarnaast is het belangrijk dat de schade beperkt blijft, zodat de continuïteit van de bedrijfsprocessen niet onder druk komt te staan.

Geen ongewenste ‘bezoekers’ meer in uw pand

Om inbraak te voorkomen en/of te signaleren passen wij een geavanceerde inbraakbeveiliging toe. Dit systeem bestaat uit detectie die ruimtes voor u controleert op ongewenste personen. Zodra er ‘ongewenst bezoek’ is, wordt het inbraaksysteem geactiveerd: een luid alarm (rond 110 decibel) klinkt en er vindt automatisch een doormelding naar een centrale meldkamer plaats.

Het luide alarm is de storende factor voor de inbreker (dit verkort dus de tijd dat deze schade aan kan richten). De doormelding zorgt er tegelijkertijd voor dat een medewerker van de meldkamer de met u afgesproken actie kan uitvoeren.

Uiteraard bestaan er in de aanpak van inbraakbeveiliging verschillende manieren van detectie. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het van belang om maatwerk te leveren zodat het inbraaksysteem afgestemd wordt op de werkelijke omstandigheden.

Wat kan Garant Beveiliging doen om u te helpen?

Na het maken van een afspraak komt één van onze beveiligingsadviseurs bij u langs om samen met u uw wensen, kansen en problemen op het gebied van beveiliging te doorgronden. Op basis daarvan kunnen wij u een passend advies geven. Daarnaast voeren wij een grondige inspectie uit naar de inbraakgevoeligheid van uw pand en uw unieke situatie. Uiteraard wordt deze inspectie in vertrouwen uitgevoerd. In het advies dat wij uitbrengen, houden wij altijd rekening met de gestelde technische eisen en de eisen van de verzekering, mocht dit aan de orde zijn.

De installatie van het inbraaksysteem

Na het verstrekken van de opdracht plannen wij de benodigde werkzaamheden in. De installatie zal door onze eigen Garant-technici met de grootste zorg worden uitgevoerd. Belangrijk is om met u als klant tijdens de werkzaamheden in contact te blijven zodat u op de hoogte blijft van wat er gebeurt.

U kunt bij ons altijd rekenen op maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften. Neem voor meer informatie over onze inbraaksystemen vrijblijvend contact op.

Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.