Deurbeveiliging

Inbraakbeveiliging-algemeen

Maak gebruik van een goede deurbeveiliging, die we op een relatief eenvoudige wijze voor u kunnen realiseren. Laat bijvoorbeeld een magneetcontact aanbrengen en sluit dit aan op een alarmsysteem. U zorgt daarmee voor een detectie op het moment dat een deur geopend wordt, of wanneer een inbreker deze probeert te forceren.

Deuren en ramen

We kunnen u op een uitstekende manier van dienst zijn met deurbeveiliging, maar ook voor raambeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een veilig geheel, waarbij uw deuren en ramen een melding geven op het moment dat er sprake is van een inbraak of een poging daartoe. Breekt een inbreker een raam of opent hij of zij deze zonder dat u daarvan op de hoogte bent? Dan zorgen de detectoren voor het inschakelen van het alarmsysteem, waardoor u de inbreker afschrikt en u of uw omgeving een waarschuwing ontvangt.

Diverse detectoren

Maak gebruik van de diverse detectoren op het gebied van raam- en deurbeveiliging, zoals de trildetector. Deze reageert op de trillingsfrequentie van de ruit en merkt het daardoor wanneer er sprake is van een inbreker die binnen probeert te komen. Daarnaast zorgt de glasbreukmicrofoon voor een melding op het moment dat er glas breekt, aangezien er dan waarschijnlijk sprake is van een inbreker. De beide detectoren sluit u aan op het alarmsysteem, om een luid signaal af te geven wanneer er sprake is van een ongewenste situatie. Neem gerust contact op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen, een van onze medewerkers vertelt u er graag meer over.

Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.