Inbraakalarm

Inbraakalarm

Maak optimaal gebruik van een inbraakalarm, dat we vakkundig voor u kunnen leveren en monteren. We kunnen een inbraakalarm zowel in uw bedrijf als in uw woning plaatsen. Bent u op zoek naar een professioneel inbraakalarm dat u een melding geeft op het moment dat er sprake is van een calamiteit? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Draadloos inbraakalarm

Maak bijvoorbeeld gebruik van een draadloos inbraakalarm. U kunt hier op een gebruiksvriendelijke manier gebruik van maken, terwijl u daarnaast kunt rekenen op een adequate detectie. Het systeem kan bijvoorbeeld inbraak via een raam of een deur detecteren, om op basis daarvan een alarm in te schakelen en u te waarschuwen. Maak binnen uw woning of een bedrijfspand gebruik van een compleet draadloos systeem, of werk met enkele draadloze onderdelen om het systeem gemakkelijker toe te kunnen passen.

Voorkom schade

Dankzij een (draadloos) alarmsysteem heeft u de mogelijkheid om schade door braak te voorkomen. Gelegenheidsdieven lopen uw woning, winkel of bedrijfspand voorbij en zullen daardoor geen schade meer aanrichten. Een gerichte inbraak zal lastiger verlopen en de inbreker minder tijd opleveren, aangezien u kunt rekenen op een vlotte detectie en een luid alarm.

De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat u de schade maximaal kunt beperken, waardoor u op een veilige wijze gebruik kunt maken van uw pand of woning. Bent u benieuwd welk inbraaksysteem we u zouden adviseren of wilt u dat direct laten leveren en monteren? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.