Raambeveiliging

Inbraakbeveiliging Raam

Maak gebruik van goede raambeveiliging, zodat u inbrekers buiten de deur kunt houden, of u hen het in ieder geval zo lastig mogelijk kunt maken om schade aan te richten. Maak zakelijk gebruik van onze mogelijkheden, of zet de raambeveiliging in binnen uw eigen woning.

Inbraakbeveiliging op ramen

Dankzij inbraakbeveiliging op de ramen zorgt u, in combinatie met deurbeveiliging, ervoor dat het breken of openen van een ruit of deur leidt tot een detectie, op basis waarvan het mogelijk is om een alarmsysteem in werking te stellen. Zowel het openen als breken van een ruit zal leiden tot een alarm, waardoor inbrekers geen kans krijgen om ongemerkt binnen te dringen en vervolgens schade aan te richten. U maakt gebruik van een handig magneetcontact, dat u eenvoudig aan kunt sluiten op een alarmsysteem.

Vlotte detectie

De magneetcontacten zorgen voor een vlotte detectie en schakelen op die manier het alarmsysteem in. Dit zal een luid signaal afgeven, waardoor inbrekers zo min mogelijk tijd hebben schade aan te richten en u hen op een uitstekende wijze af kunt schrikken. Maak gebruik van een trildetector die de trillingsfrequentie van de ruit in de gaten houdt, of gebruik bijvoorbeeld een glasbreukmicrofoon die inhaakt op het geluid van brekend glas. U zorgt daarmee voor een goede inbraakbeveiliging voor uw bedrijf of woning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid binnen uw woon- of werksituatie. Benieuwd naar hoe we u van dienst kunnen zijn met een goede raambeveiliging, of heeft u vragen over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.