Kluizen kopen

Waarom zou u een kluis kopen?

U wilt een kluis kopen? Een kluis of safe is onmisbaar voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. Van geld tot sieraden en van belangrijke papieren tot een postzegelverzameling. Gemaakt van robuust materiaal en voorzien van een stevig slot, beschermt een kluis uw spullen tegen inbraak en/of brand.

Het uitgangspunt van een kluis is dat het object niet opengemaakt kan worden of, mocht men daar wél de tijd voor krijgen (als er bijvoorbeeld geen alarmsysteem aanwezig is), een zeer vertragende factor oplevert. In combinatie met een alarmsysteem wordt hierdoor heel veel bespaard.

Wat kan Garant Beveiliging doen om u te helpen?

In overleg met u zullen wij bekijken welk type kluis/safe u in uw situatie het beste kunt kopen. De waardeberging aangegeven door de verzekering speelt een rol in de keuze van het te kopen type kluis. Dit zal onze adviseur goed kunnen beoordelen. Ook vanuit het perspectief van brandwerendheid kan onze adviseur u een goed onderbouwd advies geven wanneer u een kluis wilt kopen.

Levering en montage van de kluis

De levering en plaatsing zal in onderling overleg met u worden afgestemd. Indien de kluizen worden verankerd (vastgezet) zal dit netjes worden uitgevoerd door een ervaren Garant-technicus.

Ook hier geldt dat u bij ons altijd kunt rekenen op ‘standaard maatwerk’, volledig afgestemd op uw behoeften. Wilt u dus via Garant Beveiliging een kluis kopen? Neem dan contact met ons op.
Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.