Service & onderhoud

Veiligheid is uiteraard geen momentopname. Daarom hebben wij, om de door ons geplaatste systemen in goede staat te houden, een eigen onderhoudsafdeling die zorgdraagt voor het jaarlijkse service & onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om het systeem op niveau te houden. Ook controleren wij tegelijkertijd of uw situatie eventueel veranderd is, waardoor de dekking van het systeem wellicht aangepast moet worden.

Service & onderhoud is belangrijk

Wanneer er geen service & onderhoud plaatsvindt, bestaat de kans dat uw systeem niet meer aansluit bij uw situatie. Hierdoor komt de veiligheid in gevaar. Dit mag ten allen tijde niet gebeuren. Door onze jaarlijkse service & onderhoud verkleind u deze kans. Hierdoor is uw systeem altijd up-to-date.

Onze serviceafdeling staat voor u klaar om u in geval van nood snel en adequaat te helpen bij service & onderhoud. Wij waarderen het als u een terugkoppeling geeft over de oplossing van de situatie. Hierdoor zijn wij in de toekomst nog beter instaat om u en andere klanten te helpen. Op deze manier zorgen we er met z’n alle voor dat het veiliger wordt en blijft.

Klik hier om een afspraak te maken met Garant Beveiliging.Klik hier om een offerte aan te vragen bij Garant Beveiliging.