Alles over
camera-observatiesysteem

Om de juiste en meest optimale camerabeelden te hebben, zijn er drie zaken belangrijk: de juiste camera, op de juiste plaats én met de juiste kijkhoek. Ons advies zal altijd gebaseerd zijn op wat u dan ook écht wilt zien.

WAT U VAN ONZE CAMERA-OBSERVATIESYSTEEM KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van het camerasysteem
  • Kwalitatieve beelden door Ultra HD 4K
  • Beelden live en achteraf zien

Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken HikVision, HoneyWell, Dahua, Samsung. Om ervoor te zorgen dat uw camerasysteem altijd naar behoren werkt, verricht Garant Beveiliging service en onderhoud.

Meer
weten?

Wilt u meer weten van onze diensten en onze service?
Neem dan contact op en een van onze beveiliginsspecialisten komt graag bij u langs.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING HOREN OOK

  • Intercomsysteem met of zonder beeld
  • Integratie met derde systemen zoals toegangscontrole of een Combinatie met Overval knoppen naar de meldkamer. Denk ook aan Kentekenregistratie of thermische camera`s

Een intercomsysteem heeft standaard spreek-/luisterverbinding en kan uitgebreid worden met beeld. Het intercomsysteem kan gekoppeld worden aan uw cameraobservatie- en/of toegangscontrolesysteem.

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment om draait.
Na het maken van een afspraak komt één van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Het is belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierdoor kunnen we de gewenste weergave van de camerabeelden garanderen. Voor het advies wordt uw pand tijdens de afspraak geïnspecteerd. Zo wordt het aantal camera’s en de posities van de camera’s bepaald.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE CAMERA-OBSERVATIESYSTEEM

Heeft u een camera-observatiesysteem dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd?
En bent u op zoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze beveiligingsspecialisten zijn opgeleid in het onderhouden van diverse camerasystemen. Zo kunnen we uw bestaande camerasysteem onderhouden, ook wanneer het systeem van een ander merk is dan wij installeren.

OVERIGE OPLOSSINGEN

Service en onderhoud

Inbraakdetectie systemen

Bouwkundige beveliging

Brandmeldingontruimings installaties

Toegangscontrole

We werken met een team van zo’n 15 specialisten die zowel vanuit Didam als Papendrecht over heel Nederland worden ingezet voor de realisatie en optimalisatie van uw beveiliging. Aangezien onze toppers elke dag onderweg zijn, is een teamfoto best een opgave. Maak daarom kennis met onze specialisten onderweg! Misschien herkent u ze de volgende keer.

Afspraak maken: