<

Bouwkundige Beveiliging

Bouwkundige beveiliging draait om het beveiligen van de buitenschil van het pand.

WAT U VAN ONZE BOUWKUNDIGE BEVEILIGING KUNT VERWACHTEN

  • Hang- en sluitwerk
  • Sluitplan
  • Sleutelbeheer

We leveren gecertificeerd hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk kan naar wens geleverd worden met een bijbehorend sluitplan. Natuurlijk wordt dit door ons netjes geregistreerd waardoor u achteraf ook altijd sleutels bij kunt laten maken.

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

en beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment om draait.
Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Voor het advies wordt uw pand of woning tevens geïnspecteerd op de inbraakgevoeligheid.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Passend advies

Wij kijken samen met u naar uw wensen, kansen en behoeften en doen daarnaast ook een grondige inspectie naar de inbraak gevoeligheid van uw pand. Deze inspectie word uiteraard in vertrouwen uitgevoerd.

Bel mij terug