<

Brand Beveiliging

Een brand kan ontstaan door kortsluiting, overbelasting of een blikseminslag. De oorzaak van een brand hoeft dus niet altijd nalatigheid te zijn. Door een brand vroegtijdig te signaleren, kan er snel tot actie worden overgegaan. Op die manier zal de schade aan uw bedrijfspand of woning worden beperkt.

WAT U VAN ONZE BRANDBEVEILIGING KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van het brandmeld- en ontruimingsinstallatie volgens de NEN 2535/2575 Norm
  • Vervangen en opnieuw aanleggen van brand- en ontruimingscentrales
  • Maandelijks beheer
  • Gecertificeerde draadloze brandmeldinstallatie
  • Uitvoeren van de verplichte maandelijkse controle

Garant Beveiliging is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf in brandbeveiliging. Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken Notifier en Siemens. We verrichten jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw brandmeld- en ontruimingsinstallatie altijd naar behoren.

Naast het jaarlijkse onderhoud bent u verplicht om maandelijks een controle aan het systeem uit te voeren. Deze maandelijkse controle kan door ons uitgevoerd worden, maar we kunnen u ook opleiden en begeleiden zodat u dit zelf kunt doen.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING TEGEN BRAND HOREN OOK

  • Noodverlichting
  • Programma van Eisen
  • Hoog gevoelige detectie

EEN TOTAALOPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment om draait.
Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Tijdens de afspraak wordt uw pand geïnspecteerd op de omvang, grootte en de soort werkzaamheden die er verricht worden. Dat wordt gedaan op basis van het Bouwbesluit 2012 Artikel 6.20 en 6.23.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE BRANDBEVEILIGING

Heeft u een brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse brandbeveiligingssystemen. Zo kunnen we uw bestaande systeem onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.

Neem contact op voor meer informatie over onze overstapservice

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Cases

Passend advies

Wij kijken samen met u naar uw wensen, kansen en behoeften en doen daarnaast ook een grondige inspectie naar de inbraak gevoeligheid van uw pand. Deze inspectie word uiteraard in vertrouwen uitgevoerd.

Bel mij terug