<

Camera Beveiliging

De juiste camera’s op de juiste plaats met de juiste kijkhoek. De drie eigenschappen die nodig zijn voor goede camerabeelden. De plaats waar de camera komt te hangen wordt geadviseerd op basis van wat u echt wil zien.

WAT U VAN ONZE CAMERABEVEILIGING KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van het camerasysteem
  • Kwalitatieve beelden door Ultra HD 4K
  • Beelden live en achteraf zien

Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken HikVision, HoneyWell, Dahua, Samsung en Panasonic. Om ervoor te zorgen dat uw camerasysteem altijd naar behoren werkt, verricht Garant Beveiliging jaarlijks service en onderhoud.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING VOOR CAMERABEVEILIGING HOORT OOK

  • Intercomsysteem met of zonder beeld

Een intercomsysteem heeft standaard spreek/luister verbinding en kan uitgebreid worden met beeld. Het intercomsysteem kan gekoppeld worden aan uw cameraobservatie- en/of toegangscontrolesysteem.

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment om draait.
Na het maken van een afspraak komt één van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Het is belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierdoor kunnen we de gewenste weergave van de camerabeelden garanderen. Voor het advies wordt uw pand of woning tijdens de afspraak geïnspecteerd. Zo wordt het aantal camera’s en de posities van de camera’s bepaald.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE CAMERABEVEILIGING

Heeft u camerabeveiliging dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse camerasystemen. Zo kunnen we uw bestaande camerasysteem onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.

Neem contact op voor meer informatie over onze overstapservice

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Cases

Passend advies

Wij kijken samen met u naar uw wensen, kansen en behoeften en doen daarnaast ook een grondige inspectie naar de inbraak gevoeligheid van uw pand. Deze inspectie word uiteraard in vertrouwen uitgevoerd.

Bel mij terug