<

Toegangs Controle

Met toegangscontrole beheert en controleert u de toegang van mensen tot uw pand. Een toegangscontrolesysteem biedt vele voordelen. Zo bent u flexibel om verschillende privileges toe te kennen en te wijzigen. Bij calamiteiten is direct duidelijk wie er zich allemaal in het pand bevinden. En raakt een toegangskaart zoek dan kan deze direct gedeactiveerd worden. Het systeem is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

WAT U VAN ONZE TOEGANGSCONTROLE KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van het systeem
  • Toegangscontrole in alle gewenste vormen

Van simpel een deur aansturen tot een totaalpakket met aanwezigheidsregistratie. Garant Beveiliging kan het allemaal realiseren voor u. Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken Paxton, Aras Security, Keyprocessor. We verrichten jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw toegangscontrole altijd naar behoren.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING VOOR TOEGANGSCONTROLE HOREN OOK

  • Intercomsysteem met of zonder beeld
  • Toegangscontrole via mobiele telefoon
  • Goed hang & sluitwerk

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment om draait.
Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Het is belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Voor het advies wordt uw pand tijdens de afspraak geïnspecteerd op de toegankelijkheid.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE TOEGANGSCONTROLE

Heeft u toegangscontrole dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse toegangscontrolesystemen. Zo kunnen we uw bestaande toegangscontrolesysteem onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.

Neem contact op voor meer informatie over onze overstapservice

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Cases

Passend advies

Wij kijken samen met u naar uw wensen, kansen en behoeften en doen daarnaast ook een grondige inspectie naar de inbraak gevoeligheid van uw pand. Deze inspectie word uiteraard in vertrouwen uitgevoerd.

Bel mij terug