Case


De medewerkers van Garant zijn meegaand en behulpzaam

Bedrijf: Transcargo

“Als expediteur regelt Transcargo voor u transport en opslag op maat. We zorgen ervoor dat onze leveringen gestroomlijnd en middels grote professionaliteit verlopen. Al jarenlang is Transcargo een begrip als het gaat om betrouwbaar internationaal transport, voor zowel korte afstanden als verre transporten.

Na vele jaren van dienst was ons brandmeld- en inbraaksysteem aan vervanging toe. Hierdoor zijn we opzoek gegaan naar een partij die dat voor ons kon uitvoeren. Ansul leverde in samenhang met Garant onze gasblusinstallatie waar we op dat moment erg tevreden mee waren. Zo zijn we  in contact gekomen met Garant Beveiliging dat momenteel is uitgevloeid in een prettige samenwerking.

Ons brand en inbraaksysteem is vrij complex. Om dit niet nog complexer te maken, wilden we alle installaties graag onderbrengen bij één partij. Garant Beveiliging kon dat voor ons realiseren. Het grootste voordeel hiervan is dat we maar gebruik hoeven te maken van één contactpartij.

De projectleider van Garant Beveiliging kwam tijdens de installatie wekelijks polshoogte nemen van het verloop. De monteurs hebben het werk goed uitgevoerd. Als we vragen hadden over de installatie of de programmering dan werden deze ook echt opgepakt. De medewerkers van Garant zijn meegaand en behulpzaam.”

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Elke situatie is uniek

U kunt bij ons altijd rekenen op maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften.

Bel mij terug