Case


Het toegangscontrolesysteem was meteen makkelijk in gebruik

Bedrijf: Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

“De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) voert verschillende taken uit op het gebied van crisisbeheersing, rampbestrijding, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening. Dit doen we namens de 17 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid. In 2016 werd de VRZHZ eigenaar van alle vastgoed, waaronder de 36 brandweerkazernes. Uiteraard kwam de vraag of we voor het gebruiksgemak met een gezamenlijke toegangscontrole konden werken.

We hebben deze vraag voorgelegd bij verschillende partijen die al betrokken waren bij de toegangscontrole van de brandweerkazernes. Garant Beveiliging was één van deze partijen.

Door een goede eerdere ervaring met de monteur en een gunstige prijsafspraak is de keuze uiteindelijk gevallen op de toegangscontrole van Garant Beveiliging.

De installatiefase verliep goed en het toegangscontrolesysteem was meteen makkelijk in gebruik. Daarnaast kan ik vanuit mijn eigen ervaring zeggen dat Garant Beveiliging korte lijnen heeft. Je krijgt dezelfde persoon aan de telefoon die het systeem ook kent waardoor er gericht actie ondernomen kan worden. De monteur kan daardoor snel ter plaatse zijn.”

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Elke situatie is uniek

U kunt bij ons altijd rekenen op maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften.

Bel mij terug