Onze oplossingen

 • Inbraak Beveiliging

  Iedereen heeft zo z’n eigen reden om aan goede inbraakbeveiliging te denken. Het kan gaan om het vergroten van uw eigen gevoel van veiligheid. Uw verzekering kan bepaalde eisen stellen. U kunt natuurlijk ook daadwerkelijk geconfronteerd zijn met de gevolgen van een inbraak.

  Voor iedere reden heeft Garant Beveiliging een oplossing.

  Onze totaaloplossingen Inbraak Beveiliging
 • Brand Beveiliging

  Een brand kan veel schade aanrichten. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Een brandmeldinstallatie zal een brand tijdig signaleren. Naast het signaleren van de brand zorgt een ontruimingsinstallatie voor een snelle ontruiming zonder onrust.

  Onze totaaloplossingen Brand Beveiliging
 • Toegangs Controle

  Toegangscontrole gaat verder dan enkel goede sloten. Een toegangscontrolesysteem regelt wie toegang krijgt tot gebouwen of ruimtes. Daarnaast wordt alle in- en uitloop geregistreerd. Het is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

  Onze totaaloplossingen Toegangs Controle
 • Camera Beveiliging

  Goede beveiligingscamera’s zorgen voor een hoge pakkans van daders bij een overval of diefstal. Voor goede beelden moeten de camera’s op de juiste plek komen te hangen. Een camerasysteem kan uitgebreid worden met een intercomsysteem.

  Onze totaaloplossingen Camera Beveiliging
 • Bouwkundige Beveiliging

  De basis van bouwkundige beveiliging is goed hang- en sluitwerk. De toegang die de eigenaar van de sleutel heeft, kan geheel naar wens bepaald worden. Handig als u te maken heeft met verschillende ruimtes waar niet iedereen bevoegd voor is.

  Onze totaaloplossingen Bouwkundige Beveiliging

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Beveiliging is veel méér dan een slot op de deur
of een detector op de gang.

Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Op basis hiervan adviseren wij standaard maatwerk.

Bel mij terug