Werken in
vertrouwen

Totaaloplossingen

Maatwerk is bij ons standaard want geen enkel bedrijf of organisatie is hetzelfde. Voor de meest efficiënte beveiligingsoplossing gaan wij graag met u in gesprek zodat wij de juiste oplossing kunnen bieden die aansluit op uw wensen.

Cameraobservatie systemen

Inbraakdetectie systemen

Bouwkundige beveliging

Brandmeldingontruimings installaties

Toegangscontrole

Service en onderhoud

Totaaloplossing

Camera-observatie systemen

Om de juiste en meest optimale camerabeelden te hebben, zijn er drie zaken belangrijk nl.: De juiste camera, de juiste plaats i.c.m. met de juiste kijkhoek. Ons advies zal aansluiten op uw wensen en mogelijkheden.

Klantportaal

DIRECT EN OVERAL INZAGE IN UW GEGEVENS

Garant Beveiliging heeft een klantportaal om processen tussen klant en organisatie zo effectief en transparant mogelijk te laten verlopen. Hier kunt u snel en eenvoudig al uw gegevens inzien en wijzigingen doorgeven.

In een gepersonaliseerde en beveiligde digitaal webomgeving, kunt u uw abonnementen en facturen inzien. Tevens zijn ook uw installaties, digitale logboeken en rapporten van onderhoud beschikbaar bij vragen of direct informatie over uw specifieke beveiliging. 

Met name voor accounts met meerdere vestigingen is dit een groot voordeel. Het hoofdkantoor heeft hiermee inzicht in de gegevens per vestiging.

Voor vragen over het gebruik van het klantenportaal kunt u altijd bellen.

ONZE MERKEN