Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Een brand kan ontstaan door kortsluiting, overbelasting of een blikseminslag. De oorzaak van een brand hoeft dus niet altijd nalatigheid te zijn. Door een brand vroegtijdig te signaleren, kan er snel tot actie worden overgegaan. Op die manier zal de schade aan uw bedrijfspand worden beperkt door installaties van Garant Beveiliging. 

WAT U VAN ONZE BRANDMELD- EN ONTRUIMINGSINSTALLATIES KUNT VERWACHTEN

  • Het ontwerpen van brandmeld- en ontruimingsinstallaties volgens de NEN 2535/2575
  • Het vervangen of verduurzamen van uw bestaande brandmeld- en ontruimingsinstallatie
  • Het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud onder certificaat volgens de NEN 2654-1 (CCV-certificatie schema)
  • Het ontzorgen van het verplichte maandelijkse beheer
  • Het verzorgen van trainingen tot “beheerder brandmeldinstallaties”

Garant Beveiliging is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf in brandbeveiliging. Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken Notifier en Siemens. We verrichten jaarlijks onderhoud en service aan uw systeem. Zo werkt uw brandmeld- en ontruimingsinstallatie altijd naar behoren.

Naast het jaarlijkse onderhoud kunt u verplicht zijn om maandelijkse controle uit te voeren. Deze maandelijkse controle kan door ons uitgevoerd worden, maar we kunnen u ook trainen en begeleiden zodat u dit zelf kunt doen.

Meer
weten?

Wilt u meer weten van onze diensten en onze service?
Neem dan contact op en één van onze beveiligingsspecialisten komt graag bij u langs.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING HOREN OOK

  • Programma van Eisen (PVE)
  • Hooggevoelige detectie
  • Koppeling met derde installaties zoals een: gesproken woord systeem, kleefmagneten en deursturingen etc.

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment omdraait. Na het maken van een afspraak komt één van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Tijdens de afspraak wordt uw pand geïnspecteerd op de omvang, grootte en de soort werkzaamheden die er verricht worden. Dat wordt gedaan op basis van het Bouwbesluit 2012 Artikel 6.20 en 6.23.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE BRANDBEVEILIGING

Heeft u een brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd?
En bent u op zoek naar een bedrijf dat zowel de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze beveiligingsspecialisten zijn opgeleid in het onderhouden van diverse brandbeveiligingssystemen. Zo kunnen we uw bestaande systeem onderhouden, ook wanneer het systeem van een ander merk is dan wij installeren.

 

OVERIGE OPLOSSINGEN

Service en onderhoud

Inbraak detectiesystemen

Bouwkundige beveliging

Camera observatiesystemen

Toegangscontrole