Inbraak detectiesystemen

Iedere ondernemer of particulier moet rekening houden met inbraken. Dat is nu eenmaal realiteit. Het idee dat iemand ongewenst in uw bedrijf of woning rondloopt en schade toebrengt is toch onprettig. Met goede inbraak detectiesytemen van Garant Beveiliging kunt u dit voorkomen.

Om inbraken te voorkomen is het belangrijk dat uw beveiligingssysteem geheel aansluit bij uw persoonlijke situatie. Daarom vinden wij het persoonlijke aspect in onze samenwerking vanaf het eerste contactmoment zo belangrijk. Naast het aanleggen van een nieuwe installatie kunnen we ook uw huidige installatie beoordelen en de service en het onderhoud hieraan uitvoeren.

WAT U VAN ONZE INBRAAK DETECTIESYSTEMEN KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van de inbraak detectiesystemen
  • Certificering tot Borg klasse 4
  • Bedrade, hybride of draadloze inbraak detectiesystemen
  • Aansluiting op een bemande meldkamer
  • Doormelding van het systeem op een manier die bij uw wensen en beveiliging aansluit.* Meerdere systemen via een softwarepakket beheren.

Meer
weten?

Wilt u meer weten van onze diensten en onze service?
Neem dan contact op en één van onze beveiligingsspecialisten komt graag bij u langs.

Als CIBV Borg gecertificeerd bedrijf mogen we inbraak detectiesytemen aanleggen en de benodigde certificering afgeven, die uw verzekering kan eisen. Het systeem kan door ons zowel met als zonder bekabeling aangelegd worden. Dat is mogelijk omdat we met verschillende merken werken. Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken Galaxy en ATS. We verrichten jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw inbraak detectiesystemen altijd naar behoren.

OM EEN TOTAAL OPLOSSING AAN BEVEILIGINGSTOEPASSINGEN TE CREËREN HOREN OOK

  • Mistgeneratoren
  • Kluizen
  • Terreinbeveiliging
  • Branddetectie

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment omdraait. Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die uw verzekering mogelijk stelt en eventuele technische eisen.
Voor het advies wordt uw pand of woning tevens geïnspecteerd op de inbraakgevoeligheid. Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE INBRAAK DETECTIESYSTEMEN

Heeft u een beveiligingssysteem dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd?
En bent u op zoek naar een bedrijf dat zowel de service als het onderhoud kan uitvoeren?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze beveiligingsspecialisten zijn opgeleid in het onderhouden van diverse inbraaksystemen. Zo kunnen we uw bestaande inbraak detectiesytemen onderhouden, ook wanneer het systeem van een ander merk is dan wij installeren.

OVERIGE OPLOSSINGEN

Service en onderhoud

Camera observatiesystemen

Bouwkundige beveiliging

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Toegangscontrole