Service & Onderhoud

Om het geïnstalleerde beveiligingssysteem in goede staat te behouden, heeft Garant Beveiliging een eigen onderhoudsafdeling. Zo kunnen we zorgdragen voor het jaarlijkse service & onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om het systeem op niveau te houden.

Naast het jaarlijkse service & onderhoud staat onze service-afdeling voor u klaar om in geval van nood snel te helpen. Zo heeft u continue zekerheid, want veiligheid is geen momentopname.

WAAROM SERVICE & ONDERHOUD BELANGRIJK IS

  • Het systeem wordt technisch onderhouden
  • De huidige situatie bepaalt of het systeem aangepast moet worden

Door service & onderhoud preventief uit te voeren, kan de monteur eventuele veranderingen waarnemen die invloed hebben op uw beveiligingsoplossing. Hierdoor is uw systeem altijd up-to-date.

Wanneer er geen service & onderhoud plaatsvindt, bestaat de kans dat uw systeem niet meer aansluit bij uw situatie. Hierdoor komt de veiligheid in gevaar. Dit is niet wenselijk. Door onze jaarlijkse service & onderhoud verkleint u deze kans.

Wij waarderen het als u een terugkoppeling geeft over de oplossing van de situatie. Hierdoor zijn wij in de toekomst nog beter instaat om u als klant te helpen. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat het veiliger wordt en blijft.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE BEVEILIGINGSSYSTEEM

Heeft u een beveiligingssysteem dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse beveiligingssystemen. Zo kunnen we uw bestaande systemen onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.

We kunnen de volgende beveiligingssystemen voor u onderhouden:

  • Inbraakbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Camerabeveiliging
  • Bouwkundige beveiliging

Wilt u weten of we ook uw beveiligingssysteem kunnen onderhouden? Laat uw gegevens dan hieronder achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd

Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Standaard maatwerk

Geen standaard oplossing, maar standaard maatwerk. Bij Garant Beveiliging willen we samen met u een oplossing creëren die aansluit bij uw wensen.

Bel mij terug