Service en onderhoud

Om het geïnstalleerde beveiligingssysteem in goede staat te houden, heeft Garant Beveiliging een eigen onderhoudsafdeling. Zo kunnen we zorgdragen voor het jaarlijkse service en onderhoud. Dit is een preventieve maatregel om het systeem op niveau te houden.

Naast het jaarlijkse service en onderhoud staat onze service-afdeling voor u klaar om in geval van nood, snel te helpen. Zo heeft u continue zekerheid, want veiligheid is geen momentopname.

WAAROM SERVICE EN ONDERHOUD BELANGRIJK IS

  • Het systeem wordt technisch onderhouden
  • De huidige situatie bepaalt of het systeem aangepast moet worden

Door service en onderhoud preventief uit te voeren, kan de beveiligingsspecialist eventuele veranderingen waarnemen, die invloed hebben op uw beveiligingsoplossing. Hierdoor is uw systeem altijd up-to-date.

Wanneer er geen service en onderhoud plaatsvindt, bestaat de kans dat uw systeem niet meer aansluit bij uw situatie. Hierdoor komt de veiligheid in gevaar. Dit is niet wenselijk. Door onze jaarlijkse service en onderhoud verkleint u deze kans.

Wij waarderen het als u een terugkoppeling geeft over de oplossing van de situatie. Hierdoor zijn wij in de toekomst nog beter in staat om u als klant te helpen. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat het veiliger wordt en blijft.

Meer
weten?

Wilt u meer weten van onze diensten en onze service?
Neem dan contact op en één van onze beveiligingsspecialisten komt graag bij u langs.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE BEVEILIGINGSSYSTEEM

Heeft u een beveiligingssysteem, dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u op zoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze beveiligingsspecialisten zijn opgeleid in het onderhouden van diverse beveiligingssystemen. Zo kunnen we uw bestaande systemen onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.

Wilt u weten of we ook uw beveiligingssysteem kunnen onderhouden? Bel voor meer informatie.

OVERIGE OPLOSSINGEN

Camera observatiesystemen

Inbraak detectiesystemen

Bouwkundige beveliging

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Toegangscontrole