Toegangscontrole

Met toegangscontrole van Garant Beveiliging beheert en controleert u de toegang van mensen tot uw pand. Een toegangscontrolesysteem biedt vele voordelen. Zo bent u flexibel om verschillende privileges toe te kennen en te wijzigen. Bij calamiteiten is er direct duidelijk, wie er zich allemaal in het pand bevinden. En raakt een toegangskaart zoek dan kan deze direct gedeactiveerd worden. Het systeem is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

WAT U VAN ONZE TOEGANGSCONTROLE KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van het systeem
  • Toegangscontrole in alle gewenste vormen

Van simpel een deur aansturen tot een totaalpakket met aanwezigheidsregistratie; Garant Beveiliging kan het allemaal realiseren voor u. Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken Paxton, Cardacces, Keyprocessor, Aritech en Honeywell. We verrichten service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw toegangscontrole altijd naar behoren.

Meer
weten?

Wilt u meer weten van onze diensten en onze service?
Neem dan contact op en één van onze beveiligingsspecialisten komt graag bij u langs.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING HOREN OOK

  • Intercomsysteem met of zonder beeld
  • Toegangscontrole via mobiele telefoon
  • Goed hang- en sluitwerk
  • Een combinatie systeem met camera observatiesysteem of inbraak detectiesysteem
  • Werking met systemen van derden of met al aanwezige passen, passen van de tennisbond etc.

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Garant Beveiliging vanaf het eerste contactmoment omdraait.
Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. Het is belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Voor het advies wordt uw pand tijdens de afspraak geïnspecteerd op de toegankelijkheid.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE TOEGANGSCONTROLE

Heeft u toegangscontrole dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u op zoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze beveiligingsspecialisten zijn opgeleid in het onderhouden van diverse toegangscontrolesystemen. Zo kunnen we uw bestaande toegangscontrolesysteem onderhouden, ook wanneer het systeem van een ander merk is dat wij installeren.

 

OVERIGE OPLOSSINGEN

Service en onderhoud

Camera observatiesystemen

Bouwkundige beveiliging

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Inbraak detectiesystemen