Projecten

Kwaliteit in betrouwbaarheid

We verzorgen de beveiliging van bedrijven en -bedrijventerreinen door heel Nederland. Of het nu gaat om enkele stuks camerabewaking of complete projecten waarbij landelijk vestigingen worden beveiligd, zoals bijvoorbeeld een supermarktketen of doe-het-zelf keten, voor ons is elke klant er een die met dezelfde aandacht en service wordt bediend.

ONZE CASES

We kunnen uiteraard zelf vertellen waarom een beveiligingssysteem en service via Garant Beveiliging voor u een uitstekende oplossing is. Maar u heeft meer aan échte klantenreviews en ervaringen. Lees hieronder meer.

Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid

Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid

Voor de Veiligheidsregio Zuid-Holland zuid hebben wij een op maat gemaakt inbraakdetectiesysteem met geïntergreerde toegangscontrole oplossing geleverd en zijn wij sinds 2016 de vertrouwde beveiligingspartner. Voor deze maatwerkoplossing hebben wij onder andere een...

Lees meer

Klanten aan het woord

We kunnen uiteraard zelf vertellen waarom een beveiligingssysteem via Garant Beveiliging voor u een uitstekende oplossing is. Maar u heeft meer aan échte klanten reviews en ervaring. Lees het zelf!

Afspraak maken: