Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid op maat gemaakt inbraakdetectiesysteem

Voor de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid hebben wij een op maat gemaakt inbraakdetectiesysteem met geïntergreerde toegangscontrole oplossing geleverd en zijn wij sinds 2016 de vertrouwde beveiligingspartner. Voor deze maatwerkoplossing hebben wij onder andere een aantal specifieke wensen opgenomen in de door ons geleverde systemen:

  • Een beheerders software, waardoor alle medewerkers verdeelt over de ± 25 locaties te beheren zijn op gebied van toegang tot de panden en mogelijkheden voor het uitschakelen van het alarmsysteem.
  • Het P2000 systeem zit mede gekoppeld met de door ons geleverde systemen, waardoor men door één simpele handeling toegang heeft tot het pand en de uitruk mogelijkheden niet belemmert worden door de beveiliging van het pand.
  • Bouwkundige beveiliging wat een van de meest voorkomende knelpunten is bij een toegangsverlening (controle) –systeem, zijn hier dan ook essentieel van hoge kwaliteit en volledig elektronisch geïntegreerd met het systeem.

Een duurzame samenwerking van meer dan 5 jaar, konden wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en moest worden gevierd.